Michal KLVÁČEK

Bakalářská práce

Netradiční využití syrovátky

Unconventional use of whey
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje využití syrovátky, která je nedílnou součástí výroby sýrů. Popisuje celkové složení syrovátky, vlivy na lidské zdraví, použití při technologických pro-cesech, různých výrob a její další využití. V teoretické části se zaměřuje na výrobu fermentovaného syrovátkového nápoje a následně jeho senzorické hodnocení.
Abstract:
This thesis deals with the use of whey, which is an integral part of cheese production. It describes the overall composition of whey, impacts on human health, the use of the Technology for various productions and its continued use. The theoretical part focuses on the production of fermented whey drink, and then the sensory evaluation.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor: 21799

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KLVÁČEK, Michal. Netradiční využití syrovátky. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe