Alternativní stravování v Korejské republice – Monika LEPÍKOVÁ
Monika LEPÍKOVÁ
Bakalářská práce
Alternativní stravování v Korejské republice
Alternative diets in Republic of Korea
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá alternativními směry stravování v Korejské republice. Cílem práce je pomocí dotazníkového šetření zjistit úroveň povědomí, zkušeností a pohled mladé generace Korejců (ve věku od 18 do 30 let) na tyto směry. Výsledky dotazníkového šetření jsou následně porovnány s výsledky stejného dotazníku vytvořeného pro mladou generaci Čechů (ve věku od 18 do 30 let). Práce je rozdělena …víceAbstract:
This bachelor's thesis aims to deals with alternative ways of eating in the Republic of Korea. The aim of this thesis is to find out the level of awareness, experience and the view of the young generation of Koreans (between the ages of 18 and 30) on these trends using a survey. The results of the survey are compared with the results of the same survey created for the young generation of Czechs (aged …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Blanka Ferklová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LEPÍKOVÁ, Monika. Alternativní stravování v Korejské republice. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Korejština pro hospodářskou praxi / Korejština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Veganství a vegetariánství v ekonomických a sociálních souvislostech
Kateřina Hrubá -
Využití guerillového marketingu v propagaci vegetariánství a veganství
David GARDÁŠ -
Veganství jako kulturní fenomén
Nicole Herzánová
Název
Vložil
Vloženo
Práva