Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva – Radka Jelínková
Radka Jelínková
Master's thesis
Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva
The effect of additives on the properties of dough and pastry
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JELÍNKOVÁ, Radka. \textit{Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/704xkb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva