Martina Poláková
Bachelor's thesis
Prevence rizik v teplé kuchyni
Risks Prevention in the Hot Meals Preparation
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá přímo analýzou rizik a opatřeními pro jejich odstranění či eliminaci. Je zde řešena celá problematika HACCP, od analýzy nebezpečí, přes stanovení kritických bodů až po správnou výrobní praxi a školení pracovníků. Tato práce reálně poslouží i zájemcům z řad současných a budoucích podnikatelů ve stravování. Práce je vypracována tak, že její aplikace je přímou alternativou zavedení …moreAbstract:
The Bachelor´s work deals directly with the analysis of risks and with the measures to be taken to remove or to eliminate them. It resolves the whole complex of HACCP, starting with the analysis of dangers across the establishment of critical points, and ending with the appropriate production practice and professional training of employees. This work should be of a real help for interested from the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2013
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/97031
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2013
- Supervisor: Martina Janásová
- Reader: Lukáš Vávra
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
Tereza ELLNEROVÁ -
Projekt implementace systému řízení rizik projektů ve vybrané společnosti
Tereza Belantová -
Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení
Hana Škaloudová