PEST analýza potravinářského průmyslu Ukrajiny – Oksana Malona
Oksana Malona
Bakalářská práce
PEST analýza potravinářského průmyslu Ukrajiny
PEST analysis of food industry in Ukraine
Anotace:
Monitorování vnějšího světa je otázkou přežití každé organizace. Schopnost včas identifikovat změnu, reagovat a přizpůsobit se měnícímu se vnějšímu prostředí je základním předpokladem pro úspěšné podnikání. Cílem dané bakalářské práce je identifikovat a vyhodnotit klíčové faktory makroprostředí a doporučit subjektům uvažujícím o vstupu na ukrajinský potravinářský trh, zda je ve zvolené zemi vhodné …víceAbstract:
Monitoring the external environment is a matter of the survival of any organization. The ability to identify change in a timely manner, respond and adapt to the changing external environment is a basic prerequisite for business success. The objective of this paper is to identify and evaluate the key factors of the macroenvironment and recommend to entities considering entering the Ukrainian food market …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 11. 2019
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/82032
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2021
- Vedoucí: Jindřich Soukup
- Oponent: Eva Kaňková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/82032
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
The housing market in Ukraine
Vladyslav DIAKOV -
Effect of Financial/Pandemic crisis on a selected companies of food industry in USA
Maksym Fatianov -
The Language of Advertising: Analysis of Advertising Slogans in Fast Food Industry
Adela Pilátová -
A Mobile System Enabling Cloud Connectivity of IoT Devices in Smart Food Industry
Michal Stolárik -
Influence of marketing and advertising on Food Industry
Anna Tsoy -
Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry
Damla Avci -
Assessment of the Financial Position and Performance of the Chosen Companies in the Food Retail Industry
Viktoriia Sharkova -
The biotechnological applications of microalgae in agro-food industry
Eliška Robenhauptová