Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků – Bc. Anežka Bartoňová
Bc. Anežka Bartoňová
Master's thesis
Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků
Formation of processing contaminants and the possibility of their prevention during thermal treatment of vegetable crisps
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BARTOŇOVÁ, Anežka. \textit{Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/71zqb2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.