Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků – Bc. Anežka Bartoňová
Bc. Anežka Bartoňová
Master's thesis
Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků
Formation of processing contaminants and the possibility of their prevention during thermal treatment of vegetable crisps
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTOŇOVÁ, Anežka. \textit{Vznik procesních kontaminantů a možnosti jejich prevence během tepelného zpracování zeleninových lupínků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/71zqb2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.