Vliv organických rozpouštědel na specifické štěpení proteinů v kostních tkáních – Veronika Liščáková
Veronika Liščáková
Bachelor's thesis
Vliv organických rozpouštědel na specifické štěpení proteinů v kostních tkáních
Influence of the organic solvents on specific cleavage of proteins in bone tissues
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIŠČÁKOVÁ, Veronika. \textit{Vliv organických rozpouštědel na specifické štěpení proteinů v kostních tkáních}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/726ixf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.