Bc. Radek Chalupa

Bakalářská práce

Provozní studie restauračního podniku

A study of restaurant operations
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje provozní studii restauračního podniku nacházejícího se u dolní stanice LD Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Práce je rozdělena na teoretickou část, praktickou část a návrhovou část. Teoretická část se zabývá hostinskou živností, jejímu právnímu vymezení, podmínkám jejího provozování a s provozováním restauračního zařízení souvisejícími otázkami legislativy stravovací služby …více
Abstract:
The Bachelor’s Dissertation contains an operational study of the restaurant located at the valley station of the ski chairlift Svatý Petr in Špindlerův mlýn. The work is divided into theoretical part, practical part and improvement proposal part. The theoretical part deals with the restaurant operation business, its legal definition, the conditions of its operation, the questions related to the operation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/g30wq/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví