Mikrobiologická kvalita sójových výrobků – Monika Čermáková
Monika Čermáková
Master's thesis
Mikrobiologická kvalita sójových výrobků
Microbiological quality of soya products
Anotácia:
V posledních letech je trendem pečovat o své zdraví, přemýšlet nad tím, co jíme a sója je potravina, která může být pro spotřebitele z tohoto hlediska velice zajímavá. Jedním z cílů práce bylo zpracování literární rešerše týkající se sóji a sójových výrobků se zaměřením především na výrobky typu tofu, jejich výrobu a nutriční význam. Aby byly takové potraviny pro naše zdraví prospěšné, musí být však …viacAbstract:
In recent years there has been a trend to take care of one's health, to be conscious about what we are consuming and soy is prime example that may be very beneficial for customers. One of the aims of this work was to create a literature review regarding soy and soy products, focusing primarily on products such as tofu, their production and nutritional significance. So that such foods could be beneficial …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
-
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
Marcela LOSOVÁ -
Sója a jej vplyv na ľudský organizmus
Sabrina Saganová -
Sója ve výživě hospodářských zvířat
Kateřina Burianová
Názov
Vložil
Vložené
Práva