Barbora Hlavatá

Bachelor's thesis

Tradiční a novodobé pivní restaurace

Traditional and modern beer restaurants
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá komparací vybraných tradičních a novodobých pivnic v centru Prahy. První část práce se soustředí na vysvětlení základních pojmů zejména z oblasti gastronomie, piva a pivovarnictví. Druhá část práce se již zaměřuje přímo na výzkum. Ten sestával zejména z osobního šetření a rozhovorů s personálem restaurací, na jehož základě byly vytvořeny popisy pivnic pro následnou komparaci …more
Abstract:
The bachelor’s thesis deals with comparison of selected traditional and modern beer restaurants in the city centre of Prague. The first part of the thesis is focused on the explanation of basic terms of gastronomy, beer and brewing industry. The second part of the thesis aimes directly at research. The research involved personal investigation and interviewineg the restaurant staff in particular. On …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze