Ivan Řezáč
Master's thesis
Produkce masa v různých systémech chovu drůbeže
Meat production in different systems of poultry husbandry
Abstract:
Předmětem diplomové práce bylo zhodnocení jatečné užitkovosti kuřat vykrmovaných v podmínkách ekologického chovu s kuřaty vykrmovanými v konvenčním chovu a v rámci ekologického chovu i v závislosti na věku. Kuřata byla v rámci konvenčního chovu vykrmována do věku 35 dnů, kuřata z ekologického chovu do 81 dnů věku. Na konci výkrmu bylo náhodně vybráno vždy po 10 kusech z každého systému výkrmu, pro …moreAbstract:
The subject of this thesis was to evaluate the performance of chickens fattened for slaughter in terms of organically reared broiler chickens in conventional breeding and under organic farming as well, depending on age. Chickens were within conventional breeding fattened until the age of 35 days, organically reared chickens and 81 days of age. At the end of the fattening were randomly selected every …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
- Reader: Gabriela Dlouhá, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŘEZÁČ, Ivan. \textit{Produkce masa v různých systémech chovu drůbeže}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/756zy2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Organic Farming / Organic Farming
Theses on a related topic
-
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
Kristýna Najmanová -
Využití různých bílkovinných zdrojů krmiva ve výkrmu býků českého strakatého skotu a jejich vliv na kvalitu masa
Tereza Daňková -
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Dominik Nováček -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Technika prostředí v objektech pro výkrm kuřat
Pavel Šebelle
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights