Podnikatelský plán na založení židovské restaurace – Bc. Veronika Stránská
Bc. Veronika Stránská
Master's thesis
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Business Plan for the Establishment of a Jewish Restaurant
Abstract:
STRÁNSKÁ Veronika, Podnikatelský plán na založení židovské restaurace. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s.r.o. Praha: 2017 s. 90 Tato diplomová práce je zpracovaný podnikatelský plán na založení židovské restaurace. Součástí plánu je vybraná lokalita provozovny, zpracovaný jídelní lístek dle zásad kašrůtu a moderní židovské gastronomie. Jídelní lístek obsahuje také ceny jednotlivých …moreAbstract:
STRÁNSKÁ Veronika, Business Plan for the Establishment of a Jewish Restaurant. [Master’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd.: 2017. s. 90 This diploma thesis concern processing establishment of a Jewish restaurant with use of relevant business plan. Part of the thesis contains selected location of the facility, a processed menu according to the principles of kašrút …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2017
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Podnikatelský plán
Mariana Vrabelová -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Martin VILDT -
Business plan of Trilobit Hotel
Alena Latash -
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Podnikatelský plán
Lucia Repková -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Kryptoanalýza historických šifer
Lukáš Havrlant