Veronika Lančová

Bachelor's thesis

Innovation in the Czech Beer Industry

Innovation in the Czech Beer Industry
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nedávnou inovací v českém pivním průmyslu., konkrétně radlery. Hlavním cílem výzkumu bylo zjistit důvody, které vedly české pivovary k produkci radlerů. Dalším cílem práce bylo analyzovat difuzi této inovace.
Abstract:
The aim of this dissertation is to discuss recent innovation in the Czech Beer Market, specifically the radler innovation. The main aim of the research is to explore the reasons that led Czech brewing companies to start to produce radlers. Another aim of this work is to research the innovation diffusion.
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 9. 2013
  • Supervisor: Marcela Papalová
  • Reader: Iva Kirovová

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita Ostrava