Veronika Lančová

Bakalářská práce

Innovation in the Czech Beer Industry

Innovation in the Czech Beer Industry
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nedávnou inovací v českém pivním průmyslu., konkrétně radlery. Hlavním cílem výzkumu bylo zjistit důvody, které vedly české pivovary k produkci radlerů. Dalším cílem práce bylo analyzovat difuzi této inovace.
Abstract:
The aim of this dissertation is to discuss recent innovation in the Czech Beer Market, specifically the radler innovation. The main aim of the research is to explore the reasons that led Czech brewing companies to start to produce radlers. Another aim of this work is to research the innovation diffusion.
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 9. 2013
  • Vedoucí: Marcela Papalová
  • Oponent: Iva Kirovová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava