Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko – Jana VAŇKOVÁ
Jana VAŇKOVÁ
Bachelor's thesis
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Use of convenience food by catering establishments in Kroměříž region
Abstract:
Teoretická část bakalářské práce popisuje význam, rozdělení, sortiment, výhody a nevýhody využití pohotových potravin při přípravě pokrmů. Praktická část práce se věnuje průzkumu využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko.Abstract:
The theoretical part of this bachelor´s dissertation describes the importance, the division the assortment as well as the advantages and the disavantages of using convenience foods in the preparation of dishes. The practical part is focused on the research on the use of convenience foods by the cate-ring establishments in Kroměříž region.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2010
Identifier:
14615
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2010
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VAŇKOVÁ, Jana. \textit{Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2010. Available from: https://theses.cz/id/78w8zf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VAŇKOVÁ, Jana. Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze
Věra Lorencová -
1. Teoretická část:\nl{}Amatérské fotografické soutěže na území Slovenska\nl{}\nl{}2. Praktická část:\nl{}a) katalog výrobků nebo služeb:\nl{}Fotografické polotovary\nl{}b) volný výstavní soubor:\nl{}Nová estetika
Peter Pikulík -
Návrh e-shopu s kovářskými polotovary
Natálie Halfarová -
Manipulace se skleněnými polotovary pro operaci dělení
Tomáš Mikan -
Návrh postupu nanášení vrstvy tavného lepidla na skleněné polotovary
Jan Škop -
Analýza manipulace s polotovary na vybraném pracovišti ve firmě Continental Barum s. r. o.
Dominika Lašová -
Polotovary pokrmů z brambor
Patrik TOMAN -
Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Zuzana POPELKOVÁ