Jana VAŇKOVÁ

Bachelor's thesis

Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko

Use of convenience food by catering establishments in Kroměříž region
Abstract:
Teoretická část bakalářské práce popisuje význam, rozdělení, sortiment, výhody a nevýhody využití pohotových potravin při přípravě pokrmů. Praktická část práce se věnuje průzkumu využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko.
Abstract:
The theoretical part of this bachelor´s dissertation describes the importance, the division the assortment as well as the advantages and the disavantages of using convenience foods in the preparation of dishes. The practical part is focused on the research on the use of convenience foods by the cate-ring establishments in Kroměříž region.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2010
Identifier: 14615

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2010
  • Supervisor: Ing. Radomil Novotný

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VAŇKOVÁ, Jana. Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe