Jana VAŇKOVÁ

Bakalářská práce

Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko

Use of convenience food by catering establishments in Kroměříž region
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce popisuje význam, rozdělení, sortiment, výhody a nevýhody využití pohotových potravin při přípravě pokrmů. Praktická část práce se věnuje průzkumu využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko.
Abstract:
The theoretical part of this bachelor´s dissertation describes the importance, the division the assortment as well as the advantages and the disavantages of using convenience foods in the preparation of dishes. The practical part is focused on the research on the use of convenience foods by the cate-ring establishments in Kroměříž region.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2010
Identifikátor: 14615

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VAŇKOVÁ, Jana. Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe