Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko – Jana VAŇKOVÁ
Jana VAŇKOVÁ
Bakalářská práce
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Use of convenience food by catering establishments in Kroměříž region
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce popisuje význam, rozdělení, sortiment, výhody a nevýhody využití pohotových potravin při přípravě pokrmů. Praktická část práce se věnuje průzkumu využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko.Abstract:
The theoretical part of this bachelor´s dissertation describes the importance, the division the assortment as well as the advantages and the disavantages of using convenience foods in the preparation of dishes. The practical part is focused on the research on the use of convenience foods by the cate-ring establishments in Kroměříž region.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2010
Identifikátor:
14615
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAŇKOVÁ, Jana. Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze
Věra Lorencová -
1. Teoretická část:\nl{}Amatérské fotografické soutěže na území Slovenska\nl{}\nl{}2. Praktická část:\nl{}a) katalog výrobků nebo služeb:\nl{}Fotografické polotovary\nl{}b) volný výstavní soubor:\nl{}Nová estetika
Peter Pikulík -
Návrh e-shopu s kovářskými polotovary
Natálie Halfarová -
Manipulace se skleněnými polotovary pro operaci dělení
Tomáš Mikan -
Analýza manipulace s polotovary na vybraném pracovišti ve firmě Continental Barum s. r. o.
Dominika Lašová -
Návrh postupu nanášení vrstvy tavného lepidla na skleněné polotovary
Jan Škop -
Polotovary pokrmů z brambor
Patrik TOMAN -
Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Zuzana POPELKOVÁ