Emil Hlisnikowski

Diplomová práce

Tepelné ztráty venkovních potrubních rozvodů

Thermal losses of outdoor pipe systems
Anotace:
Tato diplomová práce se v první části zabývá teoretickými zákonitostmi, které se týkají tepelných ztrát venkovních potrubních rozvodů. V druhé části pak komplexně vyhodnocuje tepelné ztráty jednotlivých potrubí na vybrané části energomostu.
Abstract:
This diploma work deals with theoretical laws relating to heat losses of outdoor pipe systems in its first part. The second part generally evaluates the losses of the particular pipeline system laid down on the chosen part of energetic bridge.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2014
  • Vedoucí: Miroslav Příhoda
  • Oponent: René Pyszko

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava