Andrea HOŘICOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce

Application of high school graduates and gastronomy in the labor market
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá, studenty střední školy hotelnictví a gastronomie, kteří se mohou uplatnit na trhu práce po ukončení studia, jde o čtyřleté maturitní obory- gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch, dále o tříleté učební obory- kuchař- číšník, kuchař- kuchařka, číšník- servírka a jaké mají šance v běžném životě se uplatnit v tomto oboru a kolik jich vlastně tuto profesi vykonává. Autorka …more
Abstract:
This thesis deals with , high school students hospitality and gastronomy, who can apply to the job market after graduation , it is a four-year graduation courses gastronomy , hospitality and tourism , as well as a three-year apprentice -cook -waiter, chef - cook waiter - waitress and what are their chances in life to be applied in this field, and how many actually exercise this profession . The author …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 4. 2013
Accessible from:: 5. 4. 2013

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HOŘICOVÁ, Andrea. Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

University of Ostrava

Pedagogical Faculty

Bachelor programme / field:
Specialization - Pedagogy / Teaching Specialist Subjects - Trade and Services