Iveta CHLEBIŠOVÁ

Bachelor's thesis

Suché skořápkové plody ve výživě člověka

Nuts in human nutrition
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů.
Abstract:
The aim of my thesis was the describe the major types of dry shell fruits in our market. Besides walnuts and hazelnuts, there is a detailed description of the nuts from the subtropical and tropical areas in the thesis. The main attention was focused on nutritional value of dry shell fruits.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 12966

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHLEBIŠOVÁ, Iveta. Suché skořápkové plody ve výživě člověka. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.