Ing. Jitka Bušinová
Bachelor's thesis
Alokace externích zaměstnanců
Allocation of external employees
Abstract:
Obsahem mé bakalářské práce jsou analýzy náboru zaměstnanců z vnějšího prostředí a posouzení vyčlenění vedlejší činnosti z podniku. V teoreticko-metodologické části se zabývám okolím podniku, outsourcingem, jeho výhodami, nevýhodami, důvody pro vyčlenění činnosti, legislativními podmínkami apod. Další část je věnována personálním agenturám, důvodům jejich využití, jejich výhodám i nevýhodám, legislativním …moreAbstract:
My bachelor work describes ways how a company can recruit new employees from the outside and the possibility how to outsource non-core activities. In the theoretical part, I deal with the company´s surroundings, outsourcing, it´s advantages, disadvantages, it´s reasons, legislative conditions etc. The next part deals with personal agencies, reasons for using them, advantages and disadvantages, services …moreKeywords
Klíčová slova Outsourcing dohoda o úrovni poskytovaných služeb Demingův cyklus insourcing outplacement personální agentura výběr zaměstnanců přímé vyhledávání krizový management. Keywords Outsourcing service level agreement the Deming cycle personal agency recruitment executive search interim management.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2009
Identifier:
https://is.vsfs.cz/th/gt13k/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2009
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Schránil, CSc.
- Reader: RSDr. Rudolf Baloušek
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance
Theses on a related topic
-
Úroveň sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením na místní úrovni
Jitka Radiměřská -
Zvýšení standardu ubytování a zlepšení úrovně poskytovaných služeb vybudováním moderního hotelu za přispění ESIF
Jan Peřinka -
Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Jan Vybíral -
Metody zvyšování kvality služeb poskytovaných hotelem Matura
Jan Havel -
Zvýšení úrovně poskytovaných služeb ve vybrané společnosti
Pavel Václavík -
Zhodnocení současného stavu a návrh konkrétních doporučení pro zkvalitnění úrovně poskytovaných služeb zákazníkům dm
Eva Žalská -
Návrh projektu na zvýšení úrovně poskytovaných služeb v městské hromadné dopravě ve Vsetíně
Anna Tlašková -
Projekt zvýšení úrovně poskytovaných služeb pan-optik s.r.o. využitím nástrojů marketingového mixu
Dávid Januš