Lucie KITTLOVÁ

Bakalářská práce

Technologické inovativní trendy v gastronomii

Technological and innovative trends in gastronomy
Anotace:
Práce se zaměřuje na využívání technologických inovací v rámci provozů HoReCa na území České republiky a na faktory ovlivňující rozhodování zodpovědných manažerů (zahraniční zkušenosti, vliv vzdělání na obratovost provozu, sledování trendů, vyhodnocování efektivity inovací) a na příležitosti potravinového 3D tisku. Daná zjištění mohou být využita společnostmi v segmentu HoReCa k získání konkurenčních …více
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the use of technological innovations in HoReCa operations located in the Czech Republic and the factors influencing the decisions of responsible managers (foreign experience, the impact of education on turnover, monitoring trends, evaluating the effectiveness of innovation) and on the occasion of 3D food printing. The result is that gastronomic companies use more innovation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 7. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Siviček, PhD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KITTLOVÁ, Lucie. Technologické inovativní trendy v gastronomii. Ústí nad Labem, 2020. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management