Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer – Kejda Tusha
Kejda Tusha
Bakalářská práce
Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer
Moderní způsoby zvýšení intenzity chmelového aromatu v pivu
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TUSHA, Kejda. \textit{Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/7faj6s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.