Mario BUKOVČAN
Bakalářská práce
Korean tea culture
Korean tea culture
Abstract:
This bachelor's thesis theme deals with the Korean tea culture in South Korea. This theme consists of a history of tea, tea growing, tea picking, and tea production, to the Korean tea making and Korean tea ceremony.Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá korejskou čajovou kulturou v Jižní Koreji. toto téma se skládá z historie čaje, pěstování čaje, sběrem a výrobou, až po korejskou přípravu čaje a korejskou čajovou ceremonii.
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mag. phil. Andreas Schirmer, Dr.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BUKOVČAN, Mario. Korean tea culture. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Korejština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Korejská čajová kultura
Mario BUKOVČAN -
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
Pavla Janošková -
Pohni hmotou! aneb symbiotická kultura bakterií, kvasinek a ženy
Natalie VACÍKOVÁ -
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova -
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
Karla Melkesová -
Korejská čajová kultura
Mario BUKOVČAN -
Dongfang Meiren cha a jeho čajová kultura na Taiwanu
Hana RUSKOVÁ -
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova