Informovanost obyvatel Jihočeského kraje o ochraně spotřebitele s ohledem na potravinovou bezpečnost. – Bc. Alena VLÁŠKOVÁ
Bc. Alena VLÁŠKOVÁ
Diplomová práce
Informovanost obyvatel Jihočeského kraje o ochraně spotřebitele s ohledem na potravinovou bezpečnost.
The Knowledge of the Population in South Bohemia about Consumer´s Protection with Respect to the Food Safety.
Anotace:
Předkládaná diplomová práce si klade za cíl analyzovat fenomén ochrany spotřebitele v souvislosti s bezpečností potravin. Toto téma jsem si vybrala kvůli jeho vysoké aktuálnosti, o níž svědčí i množící se mediální kauzy.Na druhou stranu neustálé probírání těchto informací vede k tomu, že česká veřejnost se stává sebevědomější a nebojí se svých práv domáhat, což bylo ještě před časem velmi nezvyklé …víceAbstract:
The main objective of this thesis is to analyse a phenomenon of consumer´s protection with respect to the food safety. I have chosen mentioned issue due to its high topicality which could be proved by several medial cases. On the other hand, the constant public discussions of this issue lead to the fact that Czech consumers are becoming to be more self-confident and not afraid to assert their rights …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2013
Zveřejnit od: 14. 8. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Ing. Bc. Markéta KASTNEROVÁ, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLÁŠKOVÁ, Alena. \textit{Informovanost obyvatel Jihočeského kraje o ochraně spotřebitele s ohledem na potravinovou bezpečnost.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/7g5qcs/. [citováno 2024-04-23]
Jak správně citovat práci
VLÁŠKOVÁ, Alena. Informovanost obyvatel Jihočeského kraje o ochraně spotřebitele s ohledem na potravinovou bezpečnost.. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.8.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 8. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová -
Právní požadavky na označování potravin
Martin Urbášek -
Legislativní požadavky na označování vybraných druhů potravin
Denisa KLEINMANNOVÁ -
Srovnání právních požadavků na přiznání ceritifkace "bio potravina" v USA a ve vybraných jurisdikcích EU
Barbora Ševčíková -
Vliv Pamlskové vyhlášky na zdravé stravování dětí základních škol v Plzeňském kraji
Nikola ZEMKOVÁ -
Ochrana spotřebitele - standardy dle práva a jejich dopad na české právo
Maria Pokoeva -
Ochrana spotřebitele v oblasti bezpečnosti výrobků v rámci českého a evropského práva
Lucie KLUSOVÁ -
Ochrana spotřebitele v politikách EU
Petra Chudějová
Název
Vložil
Vloženo
Práva