Romana Göblová

Bakalářská práce

Špecifiká podnikania na potravinárskom trhu SR

Specifika podnikání na potravinářském trhu Slovenské republiky
Anotace:
Potravinářský průmysl Slovenské republiky se od 1. máje 2004 stal součástí celého evropského potravinářského průmyslu. Vstup do Evropské unie byl ze strany slovenských zemědělských a potravinářských výrobců považován za nevyhnutný krok. Tímhle krokem se stali součástí integračních procesů probíhajících napříč jednotným evropským trhem. V rámci úplné zemědělské soutěže ale existují rozdíly ve finanční …více
Abstract:
Food industry of Slovakia became a part of European food market on 1st May 2004. This entrance was considered inevitable by Slovak producers of food and beverages as a part of intergation processes which were taking place in Europe. Despite membership with same right and duties there are still differences in subsidies among states. Because of that a state level ways of support domestic producers to …více
Abstract:
Potravinársky priemysel Slovenskej republiky sa od 1. mája 2004 stal súčasťou celého európskeho potravinárskeho priemyslu. Vstup do Európskej únie bol zo strany slovenských poľnohospodárskych a potravinárskych výrobcov považovaný za nevyhnutný krok. Týmto krokom sa stali súčasťou integračných procesov prebiehajúcich naprieč jednotným európskym trhom. V rámci úplnej hospodárskej súťaže však existujú …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
  • Vedoucí: Květa Olšanová
  • Oponent: Jarmila Horváthová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/37302