PETRAŠOVSKÝ, David. \textit{Vnímání potravin s~upravenou výživovou hodnotou}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/7hqntc/.
PETRAŠOVSKÝ, David. <i>Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/7hqntc/.
PETRAŠOVSKÝ, David. Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/7hqntc/.
@MastersThesis{Petrasovsky2022thesis,
AUTHOR = "Petrašovský, David",
TITLE = "Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-09-27]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/7hqntc/",
}
@MastersThesis{Petrasovsky2022thesis,
AUTHOR = {Petrašovský, David},
TITLE = {Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou},
YEAR = {2022},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/7hqntc/},
URL_DATE = {2024-09-27},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Petrašovský
| jméno = David
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
| url = https://theses.cz/id/7hqntc/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-27
| poznámka =
| jazyk =
}}