Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou – Bc. David Petrašovský
Bc. David Petrašovský
Diplomová práce
Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
Perception of foods with modified nutritional value
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETRAŠOVSKÝ, David. \textit{Vnímání potravin s~upravenou výživovou hodnotou}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/7hqntc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.