Silvia Slivoníková

Bakalářská práce

Charakteristika, tradície a zvyky slovenskej národnej kuchyne

Anotace:
Bakalárska práca sa zaoberá skúmaním slovenskej národnej kuchyne a tradíciami spojenými s ňou. Cieľom práce je predstavenie slovenskej kuchyne a jej histórie. Následne sa zameriame na rodinné a výročné sviatky, a poukážeme na tradičné pokrmy typické pre jednotlivé sviatky. Pre lepšie pochopenie rozdielov v stravovaní obyvateľov Slovenska v jednotlivých oblastiach, porovnáme jedálne lístky dvoch reštaurácií …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the study of Slovak national cuisine and the traditions associated with it. The aim of the work is to present Slovak national cuisine and its history We concentrate on family and annual holidays and subsequently present the traditional meals that are typical for particular events. For a better understanding of the differences in the diet of the inhabitants of Slovakia …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.