UMLAUFOVÁ, Ema. \textit{Zpracování a využití kyselé syrovátky}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7iu1f6/.
UMLAUFOVÁ, Ema. <i>Zpracování a využití kyselé syrovátky</i>. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7iu1f6/.
UMLAUFOVÁ, Ema. Zpracování a využití kyselé syrovátky. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7iu1f6/.
@misc{Umlaufova2019thesis,
AUTHOR = "Umlaufová, Ema",
TITLE = "Zpracování a využití kyselé syrovátky [online]",
YEAR = "2019 [cit. 2024-11-12]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologiePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/7iu1f6/",
}
@misc{Umlaufova2019thesis,
AUTHOR = {Umlaufová, Ema},
TITLE = {Zpracování a využití kyselé syrovátky},
YEAR = {2019},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/7iu1f6/},
URL_DATE = {2024-11-12},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Umlaufová
| jméno = Ema
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
| titul = Zpracování a využití kyselé syrovátky
| url = https://theses.cz/id/7iu1f6/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2019
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-12
| poznámka =
| jazyk =
}}