Gentiana Agusholli

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr

Business Plan
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru pro restauraci. Teoretická část definuje základní pojmy z oblasti podnikání, podnikatelského plánu a společného stravování. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským záměrem se všemi potřebnými náležitostmi. Cílem podnikatelského záměru je založení fungující společnosti.
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is processing of business plan for restaurant. The theoretical part defines the basic concepts of business, business plan and catering. The practical part consists of the business plan itself with all the necessary elements. The aim of the business plan is to establish a functioning company.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
  • Vedoucí: Ing. Jitka Sládková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Radek Janeček

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AKADEMIE STING

AKADEMIE STING

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků