Gentiana Agusholli
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr
Business Plan
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru pro restauraci. Teoretická část definuje základní pojmy z oblasti podnikání, podnikatelského plánu a společného stravování. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským záměrem se všemi potřebnými náležitostmi. Cílem podnikatelského záměru je založení fungující společnosti.Abstract:
The subject of this bachelor thesis is processing of business plan for restaurant. The theoretical part defines the basic concepts of business, business plan and catering. The practical part consists of the business plan itself with all the necessary elements. The aim of the business plan is to establish a functioning company.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/rqofp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
- Vedoucí: Ing. Jitka Sládková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Radek Janeček
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AKADEMIE STINGAKADEMIE STING
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků
Práce na příbuzné téma
-
Porterův model pěti sil firmy Pelamis, s.r.o.
Dominika Gotvaldová -
Business model pro založení kavárny
Lucie Janíková -
Financial Business Plan of a New Company
Tomáš Fibich -
Financial Business Plan Evaluation
Pavlo Lager -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business plan for Clothing business in India
Gobinda Gobinda -
Miluo: A Business Plan for an Event Agency
Denis Knejzlík