Využití hmotnostní spektrometrie pro identifikaci a kvantifikaci nezáměrně přidávaných látek v obalech potravin – Bc. Bc. Michal Mrlík
Bc. Bc. Michal Mrlík
Master's thesis
Využití hmotnostní spektrometrie pro identifikaci a kvantifikaci nezáměrně přidávaných látek v obalech potravin
Use of mass spectrometry for the identification and quantification of non-intentionally added substances in food packaging
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MRLÍK, Michal. \textit{Využití hmotnostní spektrometrie pro identifikaci a kvantifikaci nezáměrně přidávaných látek v obalech potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/7lacg8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.