Radomíra Hyklová

Diplomová práce

Rekonstrukce základní školy - stavebně technologický projekt.

The rehabilitation of elementary school - construction technology project.
Anotace:
Diplomová práce obsahuje projekt rekonstrukce Základní školy v obci Hukvaldy – stavební část, tepelně technické posouzení obvodových konstrukcí, energetický štítek obálky budovy a technologický postup pro realizaci bouracích prací stávající střechy a stropní konstrukce nad 2. nadzemním podlažím. Diplomová práce je vypracována jako projektová dokumentace pro stavební řízení.
Abstract:
The subject of the thesis is a reconstruction project of an Elementary School in the village Hukvaldy. The elementary school is a two-storey brick building with a basement. The thesis contains a project documentation of the elementary school reconstruction – a structural part,a thermal-technical assessment of peripheral structures, an energy label of the building envelope and a technological process …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 1. 2013
  • Vedoucí: Jaroslav Solař
  • Oponent: Oldřich Both

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Fakulta stavební

Magisterský studijní program / obor:
Stavební inženýrství / Provádění staveb

Práce na příbuzné téma