Eliška Paukertová
Bachelor's thesis
Základní parametry mouky
Basic parameters of flour
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá hodnocením kvalitativních parametrů různých druhů mouky. V Teoretické části je popsána vlastnosti, výroba a složení mouky. V experimentální části byly stanoveny různé parametry mouky, například vlhkost, kyselost, obsah popela, obsah lepku nebo zrnitost. Tyto parametry byly mezi jednotlivými moukami porovnány a zhodnoceny.Abstract:
The evaluation of the quality parameters of different types of flour are the aim of this bachelor's thesis. The properties, production and composition of flour are described in the theoretical part and in the experimental part, various flour parameters were determined, for example moisture, acidity, ash content, gluten content or graininess. These parameters were compared and evaluated between individual …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 7. 2023
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Hájek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Paukertová, Eliška. Základní parametry mouky. Pardubice, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
-
Vliv odrůdy hrachu setého na obsah organických živin
Lucie Lukášová -
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
Martina Hozová -
Vliv způsobu kultivace a dezintegrace řasové biomasy na obsah a výtěžnost nutričních faktorů
Dušan SAMEK -
Odstraňování kovů z vodného prostředí pomocí popela ze spalování biomasy rostlinného původu.
Lucie Marcaliková -
Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
Eliška ELIÁŠOVÁ -
On-Line Advertisement System
Andrej Zito -
Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku
Andrej Zito -
Designing a Styles- and Strategies-Based Course for Adults
Zita Biberlová