Zuzana Fodorová

Bakalářská práce

Trendy v gastronomických službách - ekofarmy

Trends in gastronomy services - ekofarms
Anotace:
Anotace Zuzana Fodorová. Trendy v gastronomických službách - ekofarmy. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na nové trendy v gastronomických službách, ekofarmy, ekologické zemědělství, biopotraviny a biorestaurace. Ve své práci se také zabývám legislativou, kontrolním systémem a možnostmi státní podpory pro ekofarmy. Praktická část bakalářská práce popisuje restauraci Fraktal v Praze 7, která …více
Abstract:
Annotation Trends in gastronomic services - ecofarms. Trends in gastronomic services, ecofarms, ecological farming, bio foodproducts and biorestaurants is described in the theoretical part. In my thesis I also focus on the legislative, control system and possibilities of state funding for ecofarms. In the practical part of the bachelor's thesis describes the Fraktal restaurant in Prague 7, which is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
  • Vedoucí: prof. Ing. RNDr. Ivan Landa, DrSc.
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze