Effects of nut consumption on the reduction of LDL "bad" cholesterol – Bulanbek Zhekshenbekov
Bulanbek Zhekshenbekov
Bakalářská práce
Effects of nut consumption on the reduction of LDL "bad" cholesterol
Abstract:
Obesity is a complex disease involving excessive body fat that increases the risk of cardiovascular diseases, type 2 diabetes, and coronary heart diseases. In 2016 1.9 billion adults are overweight, 650 million obese. An unhealthy diet such as lack of vegetable and natural products increases the low-density lipoprotein cholesterol level in blood lipids. The low-density lipoprotein cholesterol "bad …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZHEKSHENBEKOV, Bulanbek. \textit{Effects of nut consumption on the reduction of LDL ''bad'' cholesterol}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/7mltow/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Empirical Evidence on the Health-related Effects of the Sugar Tax
Maria Silvia Cavelli -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Active participants or passive patients? Representation of problems in Czech mental health policy and their effects on the subjectification of people with mental illness
Miroslava Janoušková
Název
Vložil
Vloženo
Práva