Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách – Bc. Róbert Adámik
Bc. Róbert Adámik
Bakalářská práce
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
Methods of heat trabsfer of selected core dishes and their use in reastaurants
Abstract:
Abstract ADÁMIK Róbert, Methods of heat treatment of selected basic dishes and their use in restaurants / Bachelor thesis / Prague 2021, number of pages The aim of the theoretical part of the bachelor’s thesis is to analyse the extent to which individual heat treatment methods are used in selected restaurants. The following brief description of the history of gastronomy will take us through centuries …víceAbstract:
ADÁMIK Róbert. Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách / Bakalárska práca/ Praha 2021, počet strán Cieľom bakalárskej práce zistiť v akom rozsahu sa využívajú jednotlivé tepelné úpravy vo vybraných reštauráciách. Následný stručný opis histórie gastronómie nás prevedie stáročiami vývoju. Popis a vybavenie kuchyne , ale aj niektoré najbežnejšie druhy a …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/eyfow/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ADÁMIK, Róbert. \textit{Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/7mrq45/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví