Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro učební obor kuchař - číšník pro pohostinství – Irena Vítková
Irena Vítková
Bakalářská práce
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro učební obor kuchař - číšník pro pohostinství
Methodical and vocational preparation of final examination for apprentice course cook – waiter for a hotel trade
Anotace:
Vítková, Irena: Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro učební obor kuchař – číšník pro pohostinství, bakalářská práce Brno, MU 2008, 72 s. Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku oboru a profil absolventa, na přípravu, průběh a hodnocení závěrečných zkoušek ukončování studia – vyhláškou 47/2005 Sb. a na ukončování vzdělání jednotnou závěrečnou zkouškou podle Projektu KVALITA 1, …víceAbstract:
Vítková, Irena: Methodical and vocational preparation of final examination for apprentice course cook – waiter for a hotel trade, bachelor work Brno, MU 2008, 72 pages. The bachelor work is focussed on the characteristic of that branch, the profile of the graduate, on preparation, process and evaluating of the final examination on the ending education – the public notice 47/2005 Coll. and on the ending …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/nxedf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 5. 2008
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky v oboru vzdělání cukrář - výroba
Ivana Kudláčková -
Metodická a odborná příprava závěrečných zkoušek učebního oboru cukrář-výroba a cukrářské práce
Veronika Jelínková -
Návrh školního vzdělávacího programu pro učební obor kuchař s rozpracováním na vybrané učební dny
Ludmila Krčmová -
Návrh alternativní výživové pyramidy podle stravovacího směru Primal pro učební obor Kuchař
Václav Slezáček -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Aspekty využití praxí, stáží, exkurzí a vycházek v odborném vzdělávání pro obor kuchař - číšník
Hana Jančová -
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky oboru automechanik - projekt Kvalita 1
Jaroslav Másilko