Menu Engineering and Its Use in Gastronomy – Bc. Barbora Ryšavá
Bc. Barbora Ryšavá
Bakalářská práce
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza portfolia restaurace metodou menu engineeringu. Na začátku práce byly stanoveny tři výzkumné otázky, s ohledem na téma bakalářské práce, které byly během praktické části zodpovězeny. Během doby, ve které analýza probíhala, restaurace rozšířila své menu o nové položky, což je v analytické části zohledněno. Ve čtvrté kapitole jsou navrhnuty změny a doporučení, které …víceAbstract:
The aim of this dissertation is to analyze the restaurants items portfolio using the menu engineering method. For the purpose of supporting the research, three research questions were created at the beginning and answered within the analytical part. The thesis is divided into five parts.During the research period the restaurants upgraded its menu, therefore the thesis is focused on analyzation of the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/r6hlc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
- Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYŠAVÁ, Barbora. \textit{Menu Engineering and Its Use in Gastronomy}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7ne5sn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Variable and modified plant establishment with respect to agro-environmental measures
Nurul Dinda Latifah -
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
Alena Luptáková -
Analysis of Food Metaphors in English and Italian
Andrea Bártová -
The Analysis of Food Security and Related Macroeconomic Indicators in a selected country
Abylaikhan Seitenov -
The Analysis of Food Security and Related Macroeconomic Indicators in Russia
Nikita Pershin -
The Analysis of Food Security and Related Macroeconomic Indicators in Italy
Mariyana Opincheva