Edita Hortová

Diplomová práce

Podnikatelský plán - italská pekárna

Business plan – Italian bakery
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo sepsání podnikatelského plánu na otevření italské pekárno-kavárny a zjistit životaschopnost podnikatelského plánu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Praktická část je tvořena na základě informací části teoretické, která charakterizuje podnikání, podnikatelské prostředí v ČR a v Itálii a jednotlivé body struktury podnikatelského plánu. Praktická část je …více
Abstract:
The main aim of this thesis was to create a business plan to open an Italian bakery and coffee bar and discover the viability of the plan. Thesis is divided into theoretical and practical part. The practical part is formed on basis of theoretical information that characterizes business, environment of business in the Czech and Italy and main points of structure of the business plan. The practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 11. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2012
  • Vedoucí: Ivana Svobodová
  • Oponent: Jana Müllerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31971

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma

Všechny práce