Bc. Anna Dostálová

Diplomová práce

Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky

Business Plan for the Establishment of a Restaurant in the Castle Compound Verušičky
Anotace:
Tato diplomová práce je vypracovaný podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky. Součástí podnikatelského plánu je popis lokality, analýza konkurence, dodavatelé surovin a organizační struktura. Zaměřila jsem se také na marketingový a reklamní plán, které jsou, dle mého názoru, klíčem k úspěchu v podnikání. Hlavní částí podnikatelského plánu je finanční plán, který obsahuje …více
Abstract:
This diploma thesis is a business plan for establishing a restaurant in the chateau complex Verušičky. Part of the business plan is site description, competition analysis, raw material suppliers and organizational structure. I also focused on the marketing and advertising plan, which, in my opinion, is the key to success in business. The main part of the business plan is a financial plan that includes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/vdrf0/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze