Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách – Bc. Václav Branský
Bc. Václav Branský
Bachelor's thesis
Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách
Comparison of modern and classical analytical methods for determination of ethanol in spirits
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je vypracování literární rešerše se zaměřením na porovnání moderních a klasických metod stanovení etanolu v lihovinách. První část práce je zaměřena na samotný etanol a lihoviny. V druhé části práce je kladen důraz na metody stanovení etanolu, jejich popis a porovnání.Abstract:
The object of this thesis is to elaborate a literature research focused on the comparison of classical and modern methods for the determination of ethanol in spirits. The first part is focused on description of properties of ethanol and spirits. In the second part, the emphasis is placed on methods used for the determination of ethanol, their description and comparison.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 7. 2016
Thesis defence
- Date of defence: 23. 8. 2016
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BRANSKÝ, Václav. \textit{Porovnání moderních a klasických analytických metod $\backslash$nl$\{\}$pro stanovení etanolu v lihovinách}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/7qh0zf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Branský, Václav. Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.