Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách – Bc. Václav Branský
Bc. Václav Branský
Bachelor's thesis
Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách
Comparison of modern and classical analytical methods for determination of ethanol in spirits
Anotácia:
Předmětem této bakalářské práce je vypracování literární rešerše se zaměřením na porovnání moderních a klasických metod stanovení etanolu v lihovinách. První část práce je zaměřena na samotný etanol a lihoviny. V druhé části práce je kladen důraz na metody stanovení etanolu, jejich popis a porovnání.Abstract:
The object of this thesis is to elaborate a literature research focused on the comparison of classical and modern methods for the determination of ethanol in spirits. The first part is focused on description of properties of ethanol and spirits. In the second part, the emphasis is placed on methods used for the determination of ethanol, their description and comparison.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 7. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 8. 2016
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRANSKÝ, Václav. \textit{Porovnání moderních a klasických analytických metod $\backslash$nl$\{\}$pro stanovení etanolu v lihovinách}. Online. Bakalárska práca. Pardubice: Univerzita Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/7qh0zf/.
Jak správně citovat práci
Branský, Václav. Porovnání moderních a klasických analytických metod \nl{}pro stanovení etanolu v lihovinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.