Monika Chloubová

Diplomová práce

Technicko-ekonomické aspekty revitalizace vybraných brownfiels

Technical and Economic Aspects of Selected Brownfields Revitalizations
Anotace:
Práce se zabývá technicko – ekonomickými aspekty revitalizace brownfields. Po zjištění stavu jednotlivých brownfields bylo u prvního rozhodnuto o jeho revitalizaci a u druhého o jeho zbourání. U obou jsou vyhodnoceny náklady související s revitalizací a demolicí. U prvního objektu byly použity metody hodnocení investic.
Abstract:
The goal of the submitted thesis are technical and economic aspects of the revitalization of brownfields. After finding out the state of the individual brownfields, it was decided for the first brownfield to be revitalized and for the second one to be demolished. In both cases the costs for revitalization and demolition are evaluated. Methods of investment evaluation were used for the first object …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2020
  • Vedoucí: Yveta Tomášková
  • Oponent: Michal Vaněk

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava