Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků – Bc. Lucie Nováková
Bc. Lucie Nováková
Master's thesis
Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
Optimization and production of fermented meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Lucie. \textit{Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/7rshqj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.