Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků – Bc. Lucie Nováková
Bc. Lucie Nováková
Diplomová práce
Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
Optimization and production of fermented meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Lucie. \textit{Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/7rshqj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.