Kateřina ŠTAJNOCHOVÁ

Bachelor's thesis

Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky

Non-traditional types of pulses in trade network in the Czech Republic
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením jednotlivých druhů luštěnin. Zvláštní pozornost je věnována netradičním druhům luštěnin a jejich významu v lidské výživě. Praktická část zahrnuje zmapování nabídky netradičních druhů luštěnin v obchodní síti ve Zlínském kraji. Průzkum byl proveden v supermarketech, hypermarketech, malých samoobslužných prodejnách a prodejnách zdravé výživy …viac
Abstract:
The bachelor thesis deals with the properties and chemical constitution of various types of pulses. Special attention is devoted to non-traditional types of pulses and their importance in human nutrition. The practical part involves market research of non-traditional types of pulses in trade network in Zlín region. The research was carried out in supermarkets, hypermarkets, small self-service shops …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2010
Identifikátor: 14850

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTAJNOCHOVÁ, Kateřina. Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies