Nanotechnologie v potravinářství – Bc. Martina Synková
Bc. Martina Synková
Master's thesis
Nanotechnologie v potravinářství
Nanotechnology in food industry
Anotácia:
Diplomová práce na téma nanotechnologie v potravinářství je rozdělena na dvě části. V teoretické části práce jsou definovány nanočástice, popsána historie oboru nanotechnologie a výskyt nanočástic v přírodě. V následujících kapitolách jsou popsány nanočástice a nanostruktury, které mohou být použity v potravinářském průmyslu, dále jsou popsány konkrétní potenciální aplikace nanotechnologií v potravinářství …viacAbstract:
The thesis on nanotechnology in the food industry is divided into two parts. In the theoretical part there are defined nanoparticles, described history of nanotechnology andpresence of nanoparticles in the nature. The following sections describe nanoparticles and nanostructures that can be used in the food industry, described specific potential applications of the technique in the food industry. At …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/zs3wf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2013
- Vedúci: RNDr. Jiří Totušek, CSc.
- Oponent: prof. MUDr. Drahoslava Hrubá, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Specializations in Health Science / Dietitian