Bc. Kateřina HUDCOVÁ

Diplomová práce

Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce

Biogenic Amines Determination in Foodstuff of Animal Origin Manufactured in Farms
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo monitorovat obsah biogenních aminů ve vybraných produktech živočišného původu z farmářské produkce na území České republiky a Slovenska. Jednotlivé vzorky farmářských výrobků byly zakoupeny z obchodní sítě v rámci regionálních farmářských trhů, nebo získány přímo na farmách. Celkem bylo k analýze předloženo 65 vzorků. Vzorky byly rozděleny do skupin na fermentované mléčné …více
Abstract:
Purpose of this diploma is to monitor a content of biogenic amines in selected products of animal origin that are produced in the farms of Czech Republic and Slovakia. Samples of these farm products were purchased from the regional farmers' markets or straight from the farmers. Altogether 65 samples were analyzed. The samples were divided into fermented dairy product group and fermented meat product …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2012
Zveřejnit od: 2. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Velichová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HUDCOVÁ, Kateřina. Stanovení biogenních aminů v produktech živočišného původu z farmářské produkce. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin